Home »

Crama Murfatlar

Crama Murfatlar degustare vin|365romania.ro

Crama Murfatlar

Muzeul Viei și Vinului, Punctul Turistic și Sălile de Degustare, acestea ar fi reperele turului turistic la Complexul Vinicol Murfatlar.
Povestea vinului dobrogean ce are o tradiție de peste 2000 de ani așteaptă să fie descoperită în cadrul muzeului, unde sunt expuse o mulțime de exponate valoroase, începând cu amforele folosite de negustorii din antichitate și până la teascurile din lemn utilizate în perioada evului mediu.
Degustarea reprezintă cu siguranță punctul principal de interes al vizitei la Complexul Vinicol Murfatlar. În cadrul unei sesiuni de degustare, beneficiind de inițierea în arta degustării, oferită de specialiștii complexului, veți avea acces la 5 până la 8 probe de vin din ani și sortimente diferite din colecția cramei Murfatlar.

Degustarea se face însoțită de un meniu ce cuprinde gustări sau un meniu complet de masă de prânz, oaspeții putând opta între o variantă ce cuprinde gustări reci și alta gustări calde.

Pentru vizita complexului este necesar să faceți programare. Un tur al complexului durează 1 oră iar cel ce include și degustare  1 oră jumătate.

Judetul:Constanta

Informatii utile

 

Tur complex   10 lei/pers

Date contact

Strada Murfatlar nr.1, Murfatlar, Jud. Constanța Telefon: 0241 706 850 E-mail: office@murfatlar.com Website: www.murfatlar.com