Home »

Degustare vinuri la Conacul Urlateanu

Conacul Urlateanu Urlati degustare vinuri|365romania.ro

Degustare vinuri la Conacul Urlateanu

Conacul Urlățeanu este o casă boierească încântătoare situată în vârful dealului, în localitatea Urlați. Aceasta deține o cramă subterană în care se maturează vinul roșu în baricuri de stejar.
La sfârșitul anului 1999, compania Cramele Halewood a restaurat conacul și pivnița, construite în 1922, dorind să exploateze în totalitate farmecul aurului lichid.
Este, astfel, prima companie care a oferit turiștilor posibilitatea de a vizita o cramă funcțională, din dorința de a veni în întâmpinarea celor care vor să regăsească atmosfera autentică a unei vechi case boierești, care impresionează atât prin arhitectura proprie, cât și prin frumusețea domeniului pe care este situat.

Peisajul mirific și aerul proaspăt îmbie vizitatorii să se relaxeze și să se bucure de micile bucurii ale vieții, ca de exemplu, un pahar cu vin bun.
La Conacul Urlățeanu, turiștii dar și clienții corporate vor descoperi o locație plăcută, retrasă și plină de tradiție în care se regăsește fascinația pentru vin și cultura vinului. Aici, au loc degustări zilnice iar procesul tehnologic de producere al vinului este explicat de personalul competent.

Pentru a vizita Conacul Urlățeanu nu aveți nevoie de documentare prealabilă, ci doar de a manifesta interes.Judetul:Prahova

Informatii utile


Program functionare:  Toate vizitele la Conacul Urlateanu si degustarile de vinuri se fac doar in baza unei programari, fiind necesar un grup de minim 6 persoane.

Tarife: VIZITA & DEGUSTARE DE VIN 25,00 Ron/pers. (TVA inclus), cu:

- Vizita Conacului Urlateanu;
- Vizita pivnitei si prezentarea metodei de invechire a vinurilor in baricuri din stejar romanesc si francez;
- Initiere in degustarea de vinuri;
- Degustarea a 5 sortimente de vin.

 

Date contact

Str. Maruntisului nr 2, Loc. Urlati, Jud. Prahova Telefon: 0745 652 292 E-mail: urlati@halewood.com.ro Website: www.halewood.com.ro