Home »

Gradina Zoologica Timisoara

Gradina  Zoologica Timisoara animale|365romania.ro

Gradina Zoologica Timisoara

Cea mai tânără gradină zoologică a României a reunit pentru vizitatorii ei în cadrul celor 16 habitate 29 specii însumând un număr de 144 de animale. Situată în nord-estul Municipiului Timișoara pe o suprafață de 6,34 ha ea a fost construită cu respectarea conceptului mai mult spatiu, mai aproape de animale și reproducerea în mare parte a condițiilor naturale de viață a diverselor specii. Colecția sa reunește manifere, păsări și reptile.

Momentul de referință pentru fiecare vizită este acela în care personalul specializat de îngrijire hrănește și îngrijește aceste animale.

Dintre speciile de mamifere, pasari si reptile aici veti gasi: Ursul brun, pisica salbatica, caprioara, cerbul, iepurele, renul, poneiul, ratonul nordic, macacul japonez, guanaco, porcusorul de guineea, strutul, paunul, lebada negra, gasca chinezeasca, diferite specii de rate, pasari domestice, broaste testoase, iguane si altele pe care va lasam pe voi sa le descoperiti.

Judetul:Timis

Informatii utile


Tarife vizitatori:
 

Copii (1-14 ani)
Adulți 
Familie (doi adulți si 1 copil)   

1 leu
3 lei
5 lei

Date contact

Str. Avram Imbroane nr. 90, Timișoara, Jud. Timiș Telefon: 0356 004 152 E-mail: carpatzoo@primariatm.ro Website: www.zootimisoara.ro