Croaziere & plimbari
Croaziera pe Dunare cu "nava amiral" a flotei romanesti, lansata la apa in 1854, nava actionata cu zbaturi „Tudor Vladimirescu".
Un zbor cu balonul cu aer cald poate fi o experiență unică, de neuitat. Vei zbura la înălțimi ce pot ajunge și la 1000m sau chiar mai mult și vei avea o altă imagine a lumii de sus.
Croazieră pe Dunăre cu nave de pasageri în zona orașului Galați sau chiar până în Delta Dunării.
Povestea mocanitei din Covasna incepe la sfarsitul secolului al XIX-lea si se termina la sfarsitul secolului al XX-lea. Pe vremuri trenul era folosit pentru coborarea bustenilor din padurile Covasnei, iar astazi este folosit pentru transportul turisilor.
Descopera o alta fata a Deltei Dunarii!
Cele mai solicitate activitati sunt cele de agrement nautic, datorita specificului zonei turistice: plimbari cu barca cu motor in Cazane, cu hidrobicicleta in Golful Dubovei, cu banana trasa de barca sau practicarea skiului nautic.
Șalupa Zorile vine în întâmpinarea doritorilor de excursii pe Dunăre cu șapte propuneri de trasee
Mocănița sau trenul cu aburi de pe Valea Vaserului a devenit de ceva vreme unul dintre cele mai cunoscute obiective turistice din România.
Orașul Tulcea reprezintă principalul punct de început al călătoriei tale în Delta.Aici ai posibilitatea de a opta între a călătorii cu nave clasice sau de tip cataraman pe cinci trasee.
Devenit unul dintre obiectivele turistice cele mai importante ale orașului Piatra Neamț, telegondola vă oferă o călătorie până pe dealul Cozla de unde veți avea panorma orașului.
Croazieră pe Dunăre, la Galați, cu nava de pasageri KAPTAN M.
O plimbare cu Mocanita sau trenul cu aburi este una dintre cele mai frumoase moduri de a te relaxa si a petrece o zi in natura daca ajungi la Sovata.
Fii la înătlțime deaspura tuturor și admiră panorama dintr-un avion Cessna 172N.
Devenită rapid un simbol al stațiunii Mamaia, telegondola vă invită să admirați stațiunea de la o înălțime de 50 m.
Fă o plimbare pe Lacul Vidraru cu vaporasul să admiri priveliștea unică oferită de Munții Făgăraș.
Cei ce doresc să iasă puțin din agitația de vacanță a Stațiunii Mamaia sunt invitați la o calătorie cu vaporașul pe lacul Siutghiol spre un loc de legendă, locul unde poetul exilat Ovidius ar ficreat doua dintre operele sale, Insula Ovidiu.
Pe malul lacului Herăstrău se află cel mai mare parc din Bucureşti - Parcul Herăstrău. Puteţi face o plimbare cu barca sau vaporaşul, puteţi închiria o bicicletă pentru plimbare sau vă puteţi bucura de o plimbare pe jos în jurul lacului.