Despre noi

365 Romania este un proiect născut în urmă cu 6 ani, din dorința de a împărtăși cu cei interesați obiective turistice din țara noastră pe care le-am vizitat sau despre care doar am auzit povestindu-se, despre activități de recreere și agrement la care am participat, despre oameni frumoși pe care i-am cunoscut.

Pe măsură ce am strâns și am căutat informații despre diverse atracții si locații am descoperit multe altele noi, mai mult sau mai puțin cunoscute, dar pe care le-am găsit la fel de frumoase și demne de promovat.

S-au strâns până în acest moment peste 300 de obiective turistice, locații și activități din România și mai avem multe în lucru pe care le vom verifica și posta în următoarea perioadă pe site – mai ales că au început sfârșiturile de săptămână petrecute afară din casă și nu mai este mult nici până la vacanțele mult așteptate.

Mulțumim tuturor celor care ne-au ajutat cu poze, informații și locuri noi pentru a vi le putea prezenta și vouă. Vă invităm și pe voi să promovați atracțiile din zona voastră sau din locurile prin care ați umblat.

Până atunci sperăm să vă găsiți destinația turistică din țară pentru următorul week-end si noi obiective turistice pentru urmatoarea excursie.

Vacanțe frumoase!
Cu drag echipa 365Romania.ro