V-ați făcut program sămbătă? Nu? Ce spuneți de o excursie la Bușteni?

V-ați făcut program sâmbătă? Nu? Ce spuneți de o excursie la Bușteni?
Sâmbătă porniți la drum, de preferat cât mai de dimineață să aveți timp pentru cât mai multe locuri de văzut. Din București ajungeți cam într-o 1h 45min - 2h depinde de trafic.

- O primă oprire o puteți face la Comarnic unde puteți vizita MUZEUL CINEGETIC POSADA (cea mai mare colectie de trofee, 2400 la numar și arme de vânătoare aparținând diferitelor etape de evoluție ale omului)
Programul Muzeului în week-end este 9:00-17:00
Tarife vizitare - Adulți 15 lei, Preșcolari, elevi, studenți și pensionari 10 lei

 MUZEUL-CINGETIC-365romania.ro.png

- La CASTELUL CANTACUZINO în această perioadă iubitorii de artă pot vizita expoziția „Que Viva Picaso” care prezintă vizitatorilor săi peste 120 de litografii realizate de marele artist. Pentru cei ce nu au vizitat până acum castelul, acesta se află pe partea dreapta a șoselei cum mergeți spre Brașov (veți găsi indicatoare ce vă conduc către castel).
Programul de vizitare în week-end 10:00-19:00
Tarifele de vizitare ale castelului și expoziției le găsiți aici http://www.cantacuzinocastle.com/#!vizitare/cihc

CASTELUL-CANTACUZINO-365romania.ro.png

castelul-cantacuzino-interior.png


Pentru mai multa mișcare puteți merge la ski sau săniuș, puteți urca cu telecabina până la Babele sau puteți opta pentru o plimbare până la CASCADA URLATOAREA

Pentru cascadă trebuie să intrați pe drumul către Telecabina Bușteni. Mergeți cu mașina pâna la liziera pădurii de unde începe traseul (drumul de la telecabină la baza pădurii este prost, neasfaltat, puteți lasa mașina în parcarea de la telecabină).
Traseul la cascadă dureaza în jur de 1h 14min - 1h 30 min, dată fiind starea drumului în această perioadă. Sunt câteva porțiuni mai alunecoase datorită zăpezii, așa că atenție! Urmați marcajul cu bulină roșie.

CASCADA-URLATOAREA.png

CASCADA-URLATOAREA-&.png

CASCADA-URLATOAREA-1.png

CASCADA-URLATOAREA-2.png 

- Dacă vreți să urcați la BABELE cu telecabina programul este 08:30-15:45 (ultima urcare cu public 15:00, ultima coborare 15:45)
Tarifele sunt: Dus-întors Adulți 70 lei, Copii (5-12ani) 36 lei
Urcare/Coborare Adulți 35 lei, Copii (5-12 ani) 18 lei

TELECABINA-BUSTENI.png
 

La întoarcere în drumul spre casă vă puteți opri pentru a cumpărături! Sau nu! Depinde ce finanțe mai aveți și cât de obosiți sunteți după o zi plină! Dar aveti timp suficient duminica să vă odihniți!...sau poate vă cazați peste noapte în zonă!

ADI_3620.png

Week-end frumos! :)