Home »

Baza piscicola Doripesco

Baza piscicola Doripesco pescuit sportiv si traditional|365romania.ro

Baza piscicola Doripesco

Baza piscicola Doripesco este situata la 25 de km de Brasov si reuneste mai multe lacuri unde se poate practica pescuitul sportiv si traditional.
Baza piscicolă Doripesto, ce face parte din complexul cu același nume, este situată în inima țării, la 25 de Brașov. Bălțile de la Vadul Roșu, unde se află și baza piscicolă, reprezintă una dintre cele mai importante baze piscicole din România. Aici, de-a lungul anului, sunt găzduite cele mai importante competiții de pescuit sportiv. Balta nr. 4 este locul ce deține și recordul național și mondial competițional de captură, 24.744,80 kg pește prinse de 24 de echipe în 96 de ore. La această baltă se practică pescuitul sportiv.
La Bălțile 2, 3 și 6 se poate practica pescuitul tradițional. Cantitățile de pește incluse în taxă sunt de 5 kg pentru Balta 2-3 și 10 kg pentru Balta 6.
Doritorii pot închiria și echipament de pescuit.
Pentru pasionații de birdwatching aici este un loc de interes deosebit datorită faptului că este unul dintre principalele locuri de popas a peste 200 de specii de păsări din Transilvania și locul de cuibărit al stârcului cenușiu și al egretei mari. Zona  este arie naturală protejată și Sit Ramsar de Importanță Internațională.

Judetul:Brasov

Informatii utile


Taxa pescuit:       
 

12 ore/4 bețe   

60 lei

Date contact

Localitatea Vadu Rosu, Jud. Brașov Telefon: 0721 204 146 Telefon: 0268 481 581 E-mail: office@doripesco.ro Website: www.doripesco.ro

Alte oferte din acelasi judet si categorie:

Parcul Natural Bucegi Muntii Bucegi | 365romania Parcul Natural Bucegi Pestera Valea Cetatii obiectiv turistic Rasnov|365romania.ro Pestera Valea Cetatii