Home »

Clubul de echitatie Regatul Cailor

Centrul de echitatie Regatul Cailor Giurgiu | 365romania.ro

Clubul de echitatie Regatul Cailor

Din dragoste pentru cai și pasiune pentru echitație este motou-ul Centrului de echitație Regatul Cailor.

Serviciile oferite sunt diverse: antrenament sportivi, antrenament cai, management cai și sportivi, pensiune completa pentru cai, lecții de echitație, școală echitație, transport cai, sesiuni antrenament și evenimente.

Pot lua aici lecții de echitație, sub îndrumarea instructorilor atestați de Federația Ecvestră Română, atât copii cu vârste de peste 7 ani cât și adulții. Copii mai pot face plimbări cu poneii sau se pot distra în locul de joaca special amenajat.

Sportivii care doresc performanță găsesc la Regatul Cailor infrastructura ideală, atmosfera necesara și antrenorii alături de care să desfașoare programe ambițioase de antrenament.

Grajdul dispune de 38 de boxe, dintre care 16 cu acces spre exterior. Manejul acoperit are o suprafață de 1750mp și manejul în aer liber 2700mp asigurând continuitatea antrenamentelor indiferent de anotimp.

Calendarul competițiilor sportive desfășurate în cadrul Clubului de echitație Regatul Cailor pot fi consultate pe site-ul oficial al companiei.

Judetul:Giurgiu

Informatii utile

Lectiile de echitatie se fac doar pe baza de progamare telefonica.

Date contact

Comuna Adunatii Copaceni, Sat Varlaam, Judetul Giurgiu Telefon: 0735 001 122 Telefon: 0735horses E-mail: office@regatulcailor.ro website: www.regatulcailor.ro

Alte oferte din acelasi judet si categorie:

Parcul de Aventura Comana|365romania.ro Parcul de Aventura Comana