Home »

Escape Adventure Park Zamora-Busteni

Escapade Adventure Park Zamora Busteni | 365romania.ro

Escape Adventure Park Zamora-Busteni

 

Situat în apropierea Castelului Cantacuzino în Bușteni, parcul de aventură Escapade Adventure Park Zamora-Busteni vă așteaptă să petreceți câteva ore în natură cu activități de escaladă în copaci, traseu militar, paintaball, tir cu arcul, tir cu pușca, trasee off-road.

Pentru cei care doresc să se cațere în copaci există 4 trasee, 2 pentru copii, 2 pentru adulți și o tiroliană. Pentru a vă face încălzirea puteți parcurge traseul militar care are 12 probe pe o distanță de 100 metri și poate fi parcurs de copii peste 7 ani și adulți.

Pentru mai multă adrenalină și jocuri de echipă puteți merge la paintabll, terenul de luptă aflându-se în pădure. Este foarte potrivit pentru 2 echipe de câte 6-8 membri.

Un sport care a început să fie apreciat și la noi este tirul cu arcul sau tirul cu pușca de paintball. Indiferent că ești mic sau mare există echipament pe măsura pentru a doborî țintele aflate la 18m distanță.

Cei pasionați de off-road au ocazia să conducă un Jeep Wrangler pe drumurile de munte din zonă, pe trasee de 3, 5 sau 8 ore sau chiar trasee de 2 zile, echipamentul de cazare fiind inclus.

Judetul:Prahova