Home »

ChocoWorld Heidi

ChocoWorld Heidi|365romania.ro

ChocoWorld Heidi

Heidi vă invită într-o călătorie plină de distracție și senzații delicioase în lumea magică a ciocolatei la ChocoWorld. Aici este locul unde dorințele tale pot căpăta forma dorită în ciocolată. Tot aici poți urmări traseul parcurs de un bob de cacao pentru a se transforma în minunata ciocolată Heidi.

Cei ce doresc să afle mai mult despre Lumea ciocolatei pot participa la un seminar ce îi va porta de-a lungul procesului de transformare a bobului de cacao în ciocolată. Ei vor afla diverse informații interesante din istoria ciocolatei, vor vedea, mirosi și chiar gusta diversele stări ale procesului de producere a ciocolatei. Și asta nu este tot, după ce vor afla toate acestea vizitatorii vor trece la proba practică, își vor pune mănușile și vor crea propria rețetă de ciocolată din cele 60 de ingrediente puse la dispoziție. Ciocolata creată o vor putea lua și împărți cu cei dragi.

Pentru cei ce vor să avanseze în arta ciocolateriei este disponibilă varianta premium a seminarului unde vor învăța să creeze trufe cu fructe, cremă de alcool, nuci sau cremă proaspătă de vanilie și smântână și praline de ciocolată sau figurine.

Vizita poate continua la magazinul cu bunătăți unde veți găsi puse la dispoziție atât produse standard cât și produse speciale de ciocolaterie realizate manual și disponibile doar aici la ChocoWorld în ediție limitată.

Judetul:Bucuresti

Informatii utile

GPS: 44.450069, 26.228332

Seminar standard
  

Pret: 50 RON/adult; 35 RON/Copii 8-14 ani
Durata: 60 minute
Participanti: minim 5/ maxim 10
Varsta minima: 8 ani
 

Seminar premium     
 

Pret: 80 RON/adult; 50 RON/Copii 8-14 ani
Durata: 120 minute
Participanti: minim 5/ maxim 10
Varsta minima: 8 ani
 

Program

Luni-Vineri 9.00-19.00
Sambata 09.00-17.00
Duminica: Inchis

Date contact

Bulevardul Biruintei numarul 87, Pantelimon, Bucuresti Telefon: 021 2006 984 E-mail: chocoworld@heidi-chocolate.com Website: heidi-chocolate.com/ro