Home »

Waterpark - Otopeni

Waterpark Otopeni - parc acvatic|365romania.ro

Waterpark - Otopeni

De câțiva ani Waterpark Otopeni reprezintă locul unde se dă startul la distracție tot sezonul estival!

Deschis în 2004, el funcționează pe durata verii și întrunește toate condițiile pentru a putea fi prezentat ca un adevărat complex de distracție.
În cadrul celor 40.000 mp pe care se întinde vom găsi 10 piscine, 30 de tobogane, un râu ce înconjoară Muntele distracției, sezlonguri, umbrele, colaci, teren de volei și fotbal pe nisip, toate acestea fiind incluse în tariful de acces.

Parcul are în interior zone destinate adulților, altele pentru copii, zona de alimentație, zona VIP și zone sportive.
Pentru cei ce iubesc să îmbine distracție cu sportul le sunt puse la dispoziție un teren de tenis și unul de fotbal amenajate pe teren sintetic.

Calitatea apei din bazine este atent monitorizată și menținută în parametrii normali grație tehnologiei avansate de tratare a apei și echipamentelor moderne utilizate în cadrul complexului.

Judetul:Bucuresti

Informatii utile

GPS 44.562064, 26.065651

Cum ajungi la Water Park?

Dinspre Bucuresti cu RATB, liniile: 783,780, 449, până la stația ICSITMUA, iar peste drum este Water Park (puncte de reper: Benzinăria Rompetrol, Magazinul Ferrari, Indicator RIN Airport Hotel).

Dinspre Bucuresti cu mașina personala mergi prin Otopeni pana la Aeroportul Henri Coandă, întorci sub pod și chiar înainte de magazinul Ferarri, faci dreapta pe aleea de la RIN Airport Hotel.

Program si tarife pe https://www.waterpark.ro/tarife-program/
 

Date contact

Calea Bucurestilor 255A, Otopeni Telefon: 0731 111 131 E-mail: contact@waterpark.ro Website: www.waterpark.ro