Home »

Stejarii Country Club

Stejarii Country Club | 365romania.ro

Stejarii Country Club

Stejarii Country Club este un complex unic in Romania ca suprafata si concept, construit si amenajat in mijlocul padurii Baneasa din Bucuresti.

Desfasurat pe o suprafata de 50.000 mp si construit pe trei nivele, Stejarii Country Club reuneste, printre altele, un centru de fitness, piscina olimpica si semi-olimpica, 4 terenuri de tenis interioare si exterioare ce pot fi folosite in orice sezon, fiind acoperite cu o zgura speciala utilizata la Turneul de la Stuttgart, 2 terenuri de squash, doua terenuri de padel (platform tenis), un driving range pentru pasionatii de golf, o pista de alergare, spatii destinate copiilor, zone de relaxare, precum si un centru SPA.

Driving range-ul de golf se întinde pe o suprafață de 19.000 mp și dispune de 20 de standuri pentru exersarea loviturii lungi pe o distanță de 220 metri, 8 standuri pentru lovitura scurtă, precum și de zone de „chipping” (arie cu obstacole) și „putting green”. Școala de golf din cadrul Stejarii Country Club pune la dispoziție cursuri de grup și lecții private pentru jucători de toate vârstele, fiind atent îndrumați de instructori internaționali.

Servicii oferite de Complex Stejarii Country Club Bucuresti

• Centru fitness, piscina olimpica exterioara, piscina semi-olimpica interiora, 4 terenuri de tenis, 2 terenuri de squash, 2 terenuri de padel, Golf Driving Range
• Kids Club si Teens Club - spatii de joaca pentru copii si adolescenti
• Alte activitati: Dans, Aikido, Karate Kyokushin, Kick Boxing, Climbing Wall

Pentru mai multe informații despre Stejarii Country Club, vă invităm să accesați site-ul www.stejariicountryclub.ro și pagina de Facebook a complexului.

Judetul:Bucuresti

Informatii utile


Program:     

Luni-Vineri
Sambata, Duminica               
06:00-23:00
08:00-21:00 

Program Golf Driving Range:   

Luni
Marti-Duminica 

14:00-21:00
10:00-21:00
     

Date contact

Strada Jandarmeriei nr. 14A, Sector 1, Bucuresti Telefon: (+40) 744 332 155 E-mail: office@stejariicountryclub.ro Website: www.stejariicountryclub.ro